Testimonials

Dilemmawandeling Juni 2021

 

'Ging ik mij op de pas begonnen contrabas focussen of terug mijn oude basgitaar spelen.

Zou ik me op klassieke muziek concentreren en zo mijn oude passie aanwakkeren of verder gaan met jazz en wereldmuziek.

Ik raakte er niet uit. Beiden bleven me boeien.

Ik vroeg Beatrijs om raad en ze stelde me een dilemma wandeling voor.

Ook al was ik niet echt overtuigd toch ging ik op het aanbod in.

Het moest zomaar eens helpen bij mijn keuze.

Het werd een wandeling op een zomerse dag in de bossen van Tessenderlo.

Een wandeling met vrolijke babbel stelde me op mijn gemak.

Na het proces van doorvoelen, wandelen, woorden geven en woorden krijgen had ik nog steeds de vrije keuze.

Maar ging in op wat de natuur mij voorgespiegeld had.

Dus heb ik me aan de weg van de klassieke muziek gehouden. Zonder vooruitzichten of veel kennis. Ondertussen speel ik in een symfonisch orkest, een kamerorkest en een contrabas - cello duo. Ik ontdek steeds nieuwe boeiende muziek en geniet van elk moment dat ik speel.

Ik luister nog steeds naar jazz, folk en wereldmuziek. Maar ben blij met mijn keuze en blijf me focussen op klassieke muziek en contrabas. Het voelt ook aan alsof het bij me hoort, een deel is van wie ik ben.

Zonder de dilemma wandeling en Beatrijs zou ik nu vermoedelijk nog steeds wikken en wegen en van het ene instrument of muziekstijl op het andere springen.

Zeker een aanrader als je met een dilemma zit.'

Guido

Chancestochange live one on one

 

'Wanneer Beatrijs je meeneemt in een ChancesToChange verhaal voelt dat als een wellness moment

Eerst weet je niet wat je overkomt :

Je gaat in op de uitnodiging en luistert naar de suggesties.

Stilletjes aan wordt je gerust gesteld :

in het nu, in je verleden én in je toekomst.

Je wordt weer jezelf en je voelt je meer jezelf. Maw je laat je neervlijden in je wellnessbad.

Je vertrouwen aan Beatrijs geven

komt terug als een vertrouwen in jezelf toestaan.

Een dikke aanrader.'

Chris

ChancesToChange in groep live Juli 2021

 

'Bij het ChancesToChange spel wordt je uitgenodigd om naar binnen te kijken, waar alle antwoorden op je liggen te wachten. Door gerichte vragen leidt Beatrijs je voorzichtig naar de kamers van je ziel.

Alles gebeurt in een respectvolle sfeer, op het ritme dat je zelf aangeeft.'

Els

'Het changetochangespel brengt je direct naar het hier en nu moment. Je krijgt die kaarten aangereikt die je raken in het diepste van je kern, daar waar je momenteel mee bezig bent, bewust of onbewust. Het spel laat je meedeinen op de golven van je innerlijke zelf. Zalig rustgevend!'

Nadia

vol gevoel.jpg
vol gevoel.jpg

Medicijnwiel April 2021

'Een unieke ervaring.

Op een zachte manier dichter bij jezelf komen.

Stap voor stap aarden, de stilte omarmen en de elementen inzetten. Beatrijs helpt je om via de natuur te verbinden en de antwoorden

die vanzelf komen te integreren.

Ze doet dit op een hele fijne zachte wijze en laat zo

het transformeren ontstaan.

Een aanrader als je antwoorden zoekt.'

Caroline

ChancesToChange in groep live Juni 2021

 

'Bij de start van het Chancestochange spel voel ik me altijd wat opgewonden en nieuwsgierig over hoe het spel zal verlopen. Keer op keer ben ik verwonderd en betoverd door de bijzondere sfeer rond de tafel. Beatrijs begeleidt dit spel met veel enthousiasme en respect naar ieders persoon. Ze straalt enorm veel rust uit en geeft hierdoor elke deelnemer de ruimte en de tijd om op eigen ritme tot de kern van zijn authentieke zelf te komen. Ik ben zeer dankbaar dat ik deze bijzondere ervaring al meermaals heb mogen beleven.'

Hilde

Chancestochange Marathon 26.08.2021

 

Fascinerend en bevestigend, verlichtend en geruststellend, betoverend en aanrakend, voelend en stil, een teugje magie met eenhoornpracht met een maatschappelijk verbindend sausje van nodige realiteit, een harts-tocht onder begeleiding van zachte ziel en vooral een spel voor allen. 

Beatrijs neemt je mee op een waarlijk prachtige reis daarbinnen alsook buiten en brengt waarden en samenhorigheid en zoveel meer met inzichten alom.

Met grote dank.

Dirk

vol gevoel.jpg
vol gevoel.jpg
vol gevoel.jpg

Chancestochange in groep online September 2021

 

Beatrijs begeleidt het Chancestochange bewustzijnsspel bijzonder

mooi. Ze opent het spel met een krachtig gebed waardoor

de toon/energie van het geheel gezet wordt en waardoor er

een heilige ruimte ontstaat als uitnodiging aan eenieder

om diep naar binnen te gaan, om te verbinden met dat wat er diep vanbinnen leeft. Dankzij deze opening wordt het spel op zielsniveau gespeeld, wordt iedereen uitgenodigd om

doorheen het proces authentiek/oprecht te delen.

Al 'spelend' krijg je effectief kansen aangereikt om

vernieuwend/anders in het leven te staan, om nederig te leren.

De begeleiding van Beatrijs is zacht, liefdevol en krachtig.

Een aanrader als je graag licht wenst te werpen op

een schaduwdeel of een nieuwe energie in je leven wenst

uit te nodigen.

Maggie van Hartenmagie-Alchemy of the Heart

I was blessed with experiencing a session of Chancestochange, offered by Beatrijs. Beatrijs is extremely gifted with providing a safe and simple space, with big loving ears, where in the silence of infinite possibilities, life can grow and bloom. Thank you Beatrijs, for this experience of sacredness, liveliness, simplicity, silence and joy!

Eelke

vol gevoel.jpg

Chancestochange moeder en kind live Augustus 2021

 

Ik vond het een zeer leuk spel en denk dat het goed is voor je zelfvertrouwen om jezelf beter te leren kennen.

Ik vind het een goed spel voor kinderen die twijfelen

aan zichzelf. Kinderen die zoals ik weinig zelfvertrouwen

hebben en heel gevoelig zijn, kunnen er zichzelf in vinden

en zo hun sterke kanten leren kennen.

Ik vind Beatrijs superlief en ze had lekkere cracotten.

Jitte 11 jaar

 

In mijn zoektocht naar mezelf en waar ik met mijn leven naartoe wil, kwam Beatrijs met het idee om het spel samen te spelen.

Een beetje kritisch maar toch getrieerd begonnen we aan het spel.

Bij de eerste kaart die mijn dochter trok, was ik overtuigd

dat het spel de kaarten op je pad brengt die je nodig hebt.

Het was meteen een schot in de roos. Bij mijn eerste kaart was er onmiddellijk herkenning en ook onmiddellijk het gevoel

van onevenwicht. Iets waar ik de laatste tijd wel mee worstel.

De weg die Beatrijs samen met je aflegt, is zeer diepgaand

en verhelderend. Ze probeert je te ondersteunen

in wat je denkt en voelt, maar geeft tegelijk mooie

boodschappen mee. Er zijn 2 dingen die ik voor mezelf echt heb meegenomen en probeer toe te passen.

'Nee zeggen tegen iemand, is ja zeggen tegen jezelf' -

'Als je niet zeker bent dat iets je wel zal lukken om te doen,

zeg dan dat je erover na moet denken vooraleer te antwoorden.

Bedankt voor deze verrijkende ervaring Beatrijs.

Katrien

vol gevoel.jpg

Chancestochange live one on one September 2021

 

Het spelen van het spel, Chancestochange maakt dat ik helemaal naar mezelf hoorde te gaan. Er werd een natuurlijk evenwicht onthuld over momenten van feedback en het loslaten van informatie in jezelf.

Ik ben dankbaar voor de vragen en reflecties die ruimte brachten in een aantal thema's in mijn leven.

Dank je Beatrijs voor deze kans tot verandering.

Usha

Chancestochange live in de tuin September 2021

 

Het Chancestochange spel bij Beatrijs is echt een aanrader! Het spel zit echt goed in mekaar, doet je nadenken, voelen én delen... zo veel beter dan in je eigen hoofd kringetjes draaien. Dat we op een zonnige dag buiten in een boomgaard zaten was een mooie surplus, om maar te zeggen...wat een fijne plek is het daar! En zeker ook...hoe Beatrijs dit in alle rust begeleidt en de juiste sfeer creëert, ik had niets anders verwacht dan dat dat top zou zijn, maar om hier een paar uur in ondergedompeld te mogen worden was echt een fijne ervaring, een heerlijk mooi cadeau!

Mie

vol gevoel.jpg
vol gevoel.jpg

Chancestochange op verplaatsing moeder en kids September 2021

 

Lieve Beatrijs. Dank je wel voor jouw integere begeleiding bij het spelen samen met mijn twee zonen van 8 en 10 jaar.

De stiltes waren deugddoend en elkaar ontmoeten in deze diepere lagen met prachtig gekleurde afbeeldingen was een kans tot verbinding en ook blootleggen van patronen die spelen tussen ons. Het transformerende effect was zeker aanwezig. Zo bijzonder om dat op een speelse manier te kunnen benaderen en ervaren. Smaakt naar meer!

Dank je wel.

Els

vol gevoel.jpg
vol gevoel.jpg

Wandelcoaching Mei 2021

 

Ik stond voor een keuze waarin ik drie opties had en samen met Beatrijs deed ik de dilemma wandeling.

Op een liefdevolle, professionele en zachte manier begeleidde Beatrijs me hierbij door een oefening waardoor ik perfect aanvoelde welke van de drie opties op dat moment de beste was. 

Ik koos voor deze optie en ben heel blij met mijn keuze.

Bedankt Beatrijs voor deze verhelderende oefening en jouw deskundige en rustige begeleiding. Een echte aanrader!

Nancy van thinkrightfeelgood.

Chancestochange live in de tuin September 2021

 

Hallo ik ben Niek.

Ik heb meegedaan aan het spel Chancestochange.

De kans om te veranderen in een spelvorm, een spel dat ik graag dit leven wil noemen.

De plaats waar ik dit diepgaande spel heb mogen spelen was op een plek waar er evenveel rust was dan Beatrijs die dit spel begeleidde.

De mensen die aanwezig waren om deel te nemen aan dit spel waren daar niet toevallig maar waren daar exact waar ze moesten zijn, net als de vragen op exact het juiste moment komen.

Onder begeleiding en energie van Beatrijs kwamen deze vragen ook altijd op de juiste moment. Ze raakten mij tot in mijn kern en maakten heel veel dingen in mij los. Oude dingen waar ik afscheid van kon nemen en nieuwe inzichten gaven die ik kon toelaten.

Als je ergens op vastloopt in je leven dan kan ik dit spel ook alleen maar aanraden. Het is niet alleen zeer leerzaam maak ook gewoon heel leuk om te spelen. 

Bij dit spel kan je niet verliezen en ook niet winnen, een beetje hoe het leven in elkaar zit. 

Vanaf we deze illusie kunnen loslaten kunnen we ons als zielen openstellen om dingen te gaan leren en groeien.

Je kan een boek lezen of je kan in contact komen met echte mensen in een zalig stukje natuur en je overgeven aan de kansen tot verandering.

Het spel heeft geen einde maar op een bepaald punt voel je jezelf zo verzadigd in deze diepgaande gesprekken dat dit op een organische manier kan worden afgerond.

Toen ik naar huis reed en de vogels hoorde fluiten, de zachte zomerbries door mijn gezicht voelde waaien, voelde ik mij dankbaar voor deze ervaring.

Een kans tot verandering, ja die neem ik graag.

Niek

vol gevoel.jpg
vol gevoel.jpg

Chancestochange aan huis November 2021

 

Ik ben heel dankbaar dat Beatrijs mij heeft laten kennismaken met Chancestochange. Het kwam net op de juiste moment! Beatrijs creëert een vertrouwensvolle bedding en openheid waar de dingen mogen zijn zoals ze zijn, zonder enige censuur. Dit 'spel' heeft me voelbaar naar een diepe laag gebracht die me veel heeft geleerd over mijn lieve slimme lichaam en waar ik naartoe wil/mag en wat me daarin tegenhoud...Het heeft de levenskracht in me aangewakkerd....zeker in deze turbulente tijden is dit spel een waardevolle schat van guidance en inspiratie. Samen met authenticiteit en wijsheid van Beatrijs, een prachtig geschenk!...Dank je!!!!

An