Vol gevoel

Vol gevoel staat voor materiële gevoelswerken in de vorm van persoonlijke juwelen en objecten, maar ook voor samen, creatief op weg zijn naar je zelf. Vol gevoel organiseert verschillende workshops, gepland of op aanvraag, en creëert individuele sieraden en kunststukken die doordrongen zijn van emotie, als verwerking van innerlijke uitdagingen of viering van geluk. Samen op zoek gaan naar je innerlijke kracht, in de vorm van objecten of spelmatige sessies, alleen of in groep, om aan te komen bij jouw unieke zijn.

Ik koos de naam omdat ik anderen met juwelen en objecten wil raken. In 2016 ben ik als zelfstandige in bijberoep gestart. Bewust leven en mijn bestaan met gevoel vullen hoort bij wie ik van nature ben. Ik gebruik graag natuurlijke materialen, zoals hout, metalen, porselein en glas. De uitgangspunten van mijn ontwerpen zijn mijn eigen gevoelswereld en intensieve belevingsmomenten. De techniek wordt aan het gevoel aangepast. Het werk varieert van organisch tot architecturaal en minimalistisch. Elke vorm draagt een bepaalde emotie. De stukken zijn uniek in vorm en inspiratie.

Als diepzielduiker ben ik van jongsaf gebiologeerd geweest door dieptegesprekken en zielenroerselen. Het is dan ook niet toevallig dat Chancestochange in 2018 op mijn pad kwam. Via dit bordspel meer bewust worden, inzichten verschaffen en dingen makkelijk in verandering brengen, is een zalige ervaring. Met heel mijn hart hou ik van het proces dat ontstaat en plaatsvindt tijdens individuele- en groepssessies.

 

Vol gevoel is ontstaan in september 2016, als noodzaak om gevoelsjuwelen te materialiseren in de wereld. Om mensen te raken en geraaktheid via een juweel te tonen. Via smeedwerk, tactiele gevoelsmaterialen, knopen en solderen frustratie, verdriet en emotie omzetten in schoonheid.

 

“expressief mezelf zijn en laten zien, en anderen procesmatig gidsen”